מוצר נוסף בהצלחה

טוען
קממבר 

קממבר היא גבינה חלקה, בעלת ציפוי עובש לבן, קשה ומתפוררת בעת טריותה, ורכה ושמנתית, בהתבגרותה. טעמה החזק משתלב היטב עם פסטות, פירות טריים, סלטי ירקות, מרקים קרמיים, וכמובן, לחם ויין. ארומה: חריפה ופירותית. טייסטינג: חמאה, שמנת, חלקה. 

טקסטורה: קרמי, בשלה ורכה. אחוזי שומן: 22% 

ברי

גבינה עשירה באחוזי שומן ובעלת סידן עם אחוז נתרן גבוה יחסית ומקור טוב לחלבון. מוגשת לרוב על עם אגוזים, פירות, פרוסות בגט או קרקרים. ניתנת לבישול בשל רכותה מבפנים, יש לזכור לקלף את המעטה החיצוני שלה. מומלץ להגיש אותה בליווי יין לבן או שרדונה. ארומה: אדמתית, אגוזית. טייסטינג: חמאה, שמנת, חלקה. טקסטורה: קרמית, רכה וחמאתית. אחוזי שומן: 22% 

ברי פחם

ברי פחם מתייחדת במראה אפרורי בולט בשל העובדה שהינה מצופה שכבה של פחם. גבינה זו מבשילה בהדרגה וטעמה העוצמתי מתחדד ומעשיר בשל תוספת ייחודית זו. מומלץ לשלב אותה עם פירות ויין רענן. ברי פחם תראה יפהפייה ומרשימה על צלחת פירות וגבינות. ארומה: ארומה פחמית, חריפה. טייסטינג: קרמי, חרפרף ואדמתי. טקסטורה: קרמית, רכה וחמאתית. אחוזי שומן: 22% 

גבינת ברי ביין, מומלצת לאכילה עם כוס יין פירותי ומתוק, פירות מתוקים ולחם. ארומה: ארומה של יין. טייסטינג: קרמי, מתוק -חריף ואדמתי. טקסטורה: קרמית, רכה וחמאתית. אחוזי שומן:  22% 

גבינת הגאודה יוצרה במקור בגאודה מחוז הולנד. הגאודה גבינה חצי קשה, מלוחה ומעובדת מחלב בקר. גבינת הגאודה מתיישנת כארבעה חודשים ויש המהדרים ליישן אותה שנה ויותר. נהוג לתבל אותה בעשבי תיבול וחתיכות ירק שונות. הגאודה מומלצת לאכילה בכריכים וטוסטים, כמילוי בפשטידה, או מגורדת על מצע תבשיל חם כמו פסטה, לזניה, תפו׳׳א מוקרםארומה: חריפה. טייסטינג: מתוק ואגוזי, קרמי וחזק. טקסטורה: קטנה, דחוסה, מתפוררת בטריותה, ואביבית בעלת ציפוי שעווני, צבע צהבהב. אחוזי שומן: 32% 

גאודה כמהין 

גאודה היא גבינה הולנדית חצי קשה ומקור שמה הוא עיר הולדתה, גאודה שבדרום הולנד, גבינה זו מיוצרת מחלב בקר, היא בעלת ציפוי שעווני ועוברת יישון ארוך להפקה ממנה אפקט רעננות וקרמיות מירבי. תוספת הכמהין הופכת אותה ליוקרתית במיוחד ובעלת ארומה מנצחת. טעימה במיוחד עם יין אדום מיושן. הגאודה בכמהין מומלצת כחלק מפלטת ירקות או פירות, ומשתלבת מצויין בפשטידות ואומלטים. ארומה: ארומה עשירה של פטריות. טייסטינג: רך ונימוח. חמאתי. טקסטורה: קטנה, דחוסה, מתפוררת בטריותה, נימוחה לאחר זמן שהייה. אחוזי שומן: 32%

גאודה זרעי כמון 

גאודה זרעי כמון היא גבינה שמקורה בהולנד. טעמה הייחודי והחזק נובע משימור הגבינה עם זרעי כמון טריים. נאכלת לצד ירקות ופירות וכן למאפים מלוחים. ארומה: ריחה חריף, זרעי הכמון תורמים לארומה העמוקה. טייסטינג: מלוח חזק וחריף. טקסטורה: צפופה ודחוסה, מתפוררת בטריותה, נימוחה לאחר זמן שהייה. אחוזי שומן: 32% 

גאודה זרעי חרדל

גאודה היא גבינה הולנדית חצי קשה בעלת ציפוי שעווני. הגבינה עוברת יישון ארוך להשגת אפקט רעננות וקרמיות מירבי עם זרעי חרדל טריים. מומלצת עם יין אדום, נאכלת לצד נשנוש מלוח כמו קרקרים או פרוסות בגט. ארומה: ריח חרדלי, חריף. טייסטינג: חזק וחריף. טקסטורה: צפופה, מתפוררת בטריותה, נימוחה לאחר זמן שהייה. אחוזי שומן: 32% 

גאודה פסטו 

גאודה פסטו היא גבינה הולנדית שטעמה הייחודי והחזק נובעים משימור הגבינה לאורך זמן עם עלי בזיליקום טריים. מומלצת במגוון רחב של אפשרויות, כליווי לפלטת ירקות או פירות וכן למאפים וכריכים. ארומה: ארומה של פסטו, חריף ומתוק. טייסטינג: מתוק חזק וחריף. טקסטורה: צפופה, מתפוררת בטריותה, נימוחה לאחר זמן שהייה. אחוזי שומן: 32% 

תום

גבינת תום היא גבינת גאודה המיוצרת מחלב עיזים. גבינה חצי קשה שעוברת יישון של  בין חודש לחודשיים. צבעה שנהבי ובהיר. מצויינת להגשה עם אגסים וענבים, סלט ירקות, ולצד יין אדום רענן. ארומה: קטיפתית. טייסטינג: טעם אדמתי. טקסטורה: מרקם יציב ועדין. אחוזי שומן: 32%

*קיים במלאי גם מחלב עיזים.

תום ביין 

תום ביין היא גבינה חצי קשה המיוצרת מחלב עיזים. צבעה שנהבי עם נגיעות ורדרדות, בשל תהליך היישון שלה ביין. מושלמת לישיבה קלילה של נשנושים עם כוס יין, פירות וירקות. ארומה: ארומה של יין אדום. טייסטינג: טעמה חזק ככל שמשך התיישנותה ביין ארוך יותר. טקסטורה: מרקם יציב ועדין. אחוזי שומן: 32% 

מנצ'גו 

מנצ׳נגו היא גבינה ספרדית מעושנת, קשה ופיקנטית. שמה מגיע מחבל לה מאנצ׳ה בספרד. בעלת צבע לבן שנהבי וקליפה כהה. מנצ׳גו המיוחדת תהיה תוספת מעושנת נפלאה לכל פרוסת לחם ונשנושי ירקות, כריכים, ירקות צלויים ומאפים שונים. ארומה: מעט חריפה.  טייסטינג: מלוח, מתוק, אגוזי. טקסטורה: גבינה קשה עם חורים קטנים. אחוזי שומן: 32% 

מנצ'גו פלפל

מנצ׳נגו עם תוספת מיוחדת של פלפל אדום. צבעה לבן ושנהבי, עם קליפה כהה. תשדרג פלאים פרוסת לחם, קישים, פשטידות, כדורי גבינה ועוד. ארומה: מעט חריפה, עם גוון פלפלי. טייסטינג: מלוח, מתוק, גוון פלפל. טקסטורה: גבינה קשה ויציבה עם חורים קטנים. אחוזי שומן: 32% 

קצ'וטה

גבינת הקצ׳וטה המשובחת והטעימה היא גבינה איטלקית מוכרת, מיוצרת מחלב בקר, חלב כבשים או חלב עיזים, ולעיתים מתערובת. מומלצת לאכילה עם יין לבן ואגוזים, כחלק ממגש גבינות, כתוספת לסלט ירקות שורש, או כקינוח עם דבש ופירות טריים. ארומה: ארומה אדמתית.  טקסטורה: מרקם קשה וקרמי. טייסטינג: טעמה מראש עוצמתי ומתחזק ככל שמתארך זמן התיישנותה, כאשר היא מיוצרת מחלב צאן טעמיה יהיו חזקים יותר ובהתיישנותה תקבל גוון אדמתי. אחוזי שומן:  32%

בולגרית

גבינה בולגרית היא גבינה קשה ומלוחה שעוברת תהליך כבישה, במקור מגיעה ממזרח אירופה, בולגריה ומדינות הבלקן. מיוצרת מחלב עיזים, חלב כבשים או חלב בקר וכן מערבוב סוגי החלב. הגבינה הבולגרית מוכרת ופופולרית, משתלבת עם הקיץ הישראלי במנת אבטיח המפורסמת וכן כממרח או בכל סלט, כריך ומאפה. טקסטורה: מרקם עדין המתפורר בקלות. ארומה: ארומה עדינה. טייסטינג: טעם עשיר. אחוזי שומן:  32%

למידע מפורט על רכיבים ואלרגנים לחצו
לתעודת כשרות לחצו