מוצר נוסף בהצלחה
2022-09-29T23:40:57+03:00

רשימת היצרנים שלנו:

מאפיית פתפותים
פתפותים היא המאפייה היחידה בארץ שאופה אך ורק מ-100% קמח כוסמין. 
היא נפתחה ע"י נשים, אימהות, שאוהבות את הגליל בו חיות, נושמות ואופות, וגאות לשלוח ממנו המון לחמים בריאים וטעימים לכל פינה בארץ. 
המאפייה נמצאת אי שם בצפון בפארק תעשיות דלתון (בימים בהירים אפשר לראות את חבלי הכביסה של לבנון ואת החרמון כמובן), ובה ממוקמת חנות המפעל כמו גם מרכז המבקרים בו תוכלו לטעום משלל המאפים המוצעים למכירה, לשמוע קצת יותר על הכוסמין ועל איך התחיל כל הקסם הזה שנקרא פתפותים.

מאפיית עידית וסביון
המאפייה המופלאה הזו קמה ב-1996 ואופים בה באהבה עוגיות מתוקות, עוגיות מלוחות, קרקרים ועוגות משובחות במיוחד.
העשייה של עידית וסביון ניחנת בפשטות וייחודיות, והיא באה לידי ביטוי במוצרים מחומרים טבעיים ובעבודת יד. נעים להגיש וטעים לאכול.

BEERצינות
מבשלת BEERצינות הוקמה לספק בירה טרייה לתושבי הדרום ולנצל תנאי בישול ייחודיים לאזור הערבה. המבשלת פועלת יחד עם מבשלת מוסקו במושב זנוח ויחד הן מייצרות בירה ייחודית ומקורית בעלת טריות שבימינו כבר קשה למצוא.

בירה ברזל
מותג של 3 חברים חברי קיבוץ העוגן: עידן, יאיר ואורי, שנוסד ב-2012. זה התחיל כתחביב וכשהשלושה ראו כי טוב והבינו שלא רק הם נהנים מהבירה, החליטו להוציא אותה בצורה מסחרית בעידוד הקיבוץ, משפחותיהם וחבריהם.

בירה הדובים
מבשלת הדובים הוקמה על ידי האחים למשפחת בר- אילן - דגן, רותם ואשל - והחלה את דרכה כמבשלה ביתית בחצר בית ברעננה.
את האהבה לבישול בירה קיבל דגן בעקבות סיור בארצות הברית, שם נחשף לעולם העשיר של בירות הבוטיק. ב-2011 האחים החלו לייצר בירה באופן מסחרי, ומשם הכול היסטוריה...

דבש צוף
צוף הוקמה בשנת 2013 כמכוורת אורגנית על ידי הדבוראי טובי דיקמן ושותפים. מאז ועד היום, נחשבת צוף כמובילת דעת קהל וכקובעת סטנדרט איכותי ובלתי מתפשר בשוק הדבש הישראלי. אם תטעמו – תבינו!

בצוף מאמינים בדבורים ובמתנת הטבע המתוקה שלהן. חזון החברה הוא להפיץ ולהנגיש לכלל הציבור את הדבש האורגני והאיכותי שמיוצר כאן, ובתוך כך להגדיל משמעותית את חלקו בצריכת הדבש הישראלית. בנוסף, בצוף ממציאים ללא הרף מוצרים מתוקים וחדשניים שמהווים תחליף ראוי ובריא למזונות הממותקים המעובדים.

דבש אופיר
מכוורת אופיר הוקמה ע”י ישי אופיר בשנת 1959. ישי, בן כפר חגלה אשר בעמק חפר, בנם של חקלאים ממקימי הכפר, חיפש מקור פרנסה בנוסף לגן ירק, פרדס קטן ושתי עגלות שקיבל במתנה ליום נישואיו. ענף הדבורים, עליו לא ידע דבר, סיקרן אותו והוא החל ללמוד את הנושא.

המחסן הקטן ששימש אותו בתחילת דרכו הפך עם השנים למפעל רדייה מרווח וחדיש המספק דבש באופן קבוע לקהל לקוחות גדול ונאמן. בדבש אופיר לא מוותרים על איכות ובריאות והתוצאה ניכרת בכל טעימה.

הכל דבש
"הכל דבש" היא מכוורת בוטיק שהוקמה בשנת 2006 על ידי משפחת יוסף מיסוד המעלה. הכוורות ממוקמות ברחבי הגליל העליון ורמת הגולן, והדבש ומוצריו מופק ממגוון הפרחים המצויים בצפון הרחוק של הארץ וניחן בסגולות רפואיות רבות וטובות. הדבש איכותי ביותר ומיוצר באופן טבעי לחלוטין, ללא כל חימום וסינון. אחרי שתטעמו את הדבש, נמליץ לכם להגיע לסיור במקום בו תלמדו על עבודת הדבורה, עבודת הדבוראי, הקשר בין הדבורים ותרומתן המדהימה לטבע

משק ברש – שמן זית
משק ברש הוא משק משפחתי מדור המייסדים של יסוד המעלה, המייצר שמן זית זני מובחר מכרמי זיתים הנטועים במושבה. המשק מייצר שמן מחמישה זנים שונים של זיתים: סורי, פיקואל, ברנע, קורטינה וקורנייקי כך שכל אחד יכול למצוא את הזן המתאים לו. כל השמנים הם בעלי תו איכות של ענף הזית במועצת הצמחים, ולאורך השנים השמן זכה בפרסים יוקרתיים בתחרויות הנחשבות "שמן הזית הישראלי" ו"Terraolivo".

שמן זית – משק לבנט
המשק הוקם בשנת 1932 ומייצר שמן זית מאז שנת 2001. היום כבר קיבל הדור הרביעי במשק את המושכות, ממשיך את דרך החקלאות העברית ולוקח את המקצועיות והמצוינות לשלב הבא.
כרמי הזיתים של לבנט ממוקמים על גבעות הכורכר של עמק חפר, לחופיו של הים התיכון, ומטופלים על פי ערכים של חקלאות בת קיימא וידידותית לסביבה תוך שמירה על משאבי הטבע. שמן Levant מיוצר בכמויות קטנות לצורך הקפדה על איכותו, ואף זוכה לאורך השנים בפרסים ובתחרויות בינלאומיות.

שמן זית – משק שילוח
משנת 2007 ועד היום פועל הכרם המשפחתי הקטן הזה, שמייצר אוסף זנים ייחודי של שמן זית משובח במיוחד.

מחלבת בת הרים
מחלבת הבוטיק מוקמת בקיבוץ מלכיה הצפוני נולדה מאהבה גדולה לגבינות איכותיות בעבודת יד ומחומרים טבעיים בלבד. החלבה מייצרת מגוון רחב של גבינות בוטיקיות באיכות הגבוהה ביותר (מילה שלנו): גאודה, פיקורינו, תום, ברי, קממבר, מנצ'גו ועוד רבות ומשובחות.

יקב טורא
ורד וארז בן סעדון הקימו את יקב טורא כיקב-אחוזה משפחתי (Estate Winery, בו היקב צריך להיות הבעלים של הכרם, ועל היין להיות מיוצר אך ורק בשטח היקב משלב התסיסה, דרך היישון ועד הביקבוק.

ורד וארז הם אנשי אדמה, מחוברים מאד לארץ ולקרקע, ומאמינים שההבדל נמצא בפרטים הקטנים. חצי שנה לאחר שנישאו הם לקחו את כל החסכונות שלהם והשקיעו בישוב ברכה עשרים דונמים של כרם. כיום אפשר להתגאות ולומר שיקב טורא הפך להצלחה מסחררת. היינות של יקב טורא קטפו וממשיכים לקטוף פרסים ושבחים, והמקום הפך לאתר עלייה לרגל של חובבי יין מהארץ והעולם.
ככה זה כשעושים באהבה!

יקב מדבר
ביקב מדבר עושים יינות לבנים ואדומים במהדורות מוגבלות, מענבי גפנים ששורדות במדבר. היובש המוחלט במדבר מחד ומשטר ההשקייה המוקפד מאידך, ההבדלים החדים בטמפרטורת יום/לילה חורף/קיץ, קרינת השמש והחזר הקרינה מהקרקע, המינראליות האזורית של הלס הלובי וסלעי הגיר ומשטר הריסוסים הדליל ביותר, כל אלה יחד שומרים על רעננותו ומורכבותו הטבעית של הענב ובאים לידי ביטוי ביין, באופן מובהק ושונה מאזורי היין האחרים בישראל. בהחלט שווה טעימה.

יקב מוניץ
מוניץ הוא יקב בוטיק משפחתי שהוקם בשנת 2015 על ידי איתי ושראל מוניץ. שראל הוא דוקטור למדעי הצמח שמתמחה בגידול גפנים ליין אחראי על בחירת הענבים והעבודה היננית, ואיתי מנהל את הפעילות העסקית של היקב.
היינות מיוצרים בשיטות מסורתיות בדגש על איכות היין, בחירת הכרמים, בציר ידני ויישון בחביות אלון הצרפיות. היקב מייצר כ7000 בקבוקים בשנה

יקב הר אודם
הכל מתחיל במקום בו ההרים נושקים לשמיים, למולם נוף אין סוף, הנחלים זורמים מכל עבר והאוויר צלול ושקוף – שם שומעים את הטבע מדבר, רוקם חלום של הווה מלא משמעות וחיבור טבעי לשורש העשייה ביקב המופלא הזה שלגמרי שווה ביקור  – יינות טעימים, משמחים ומדוייקים עבור כל אחד ואחת.

היקב המופלא הזה זכה בפרס יקב הבוטיק הטוב ביותר 4 פעמים, והוא עתיר מדליות ופרסים רבים מהארץ ומהעולם.

שוקולד אודת
Odette הוא בוטיק שוקולד ופרלינים בעבודת יד שהקימה דר' שלומית זמיר בקיבוץ רגבה.

דר' שלומית זמיר, מהנדסת חומרים בהכשרתה, החליטה לאחר 18 שנים של עבודה כמנהלת קבוצות מחקר ופיתוח בתעשייה הביטחונית להתמסר לפיתוח חומר אחר ולתחביב רב שנים- השוקולד. המוטיבציה הראשונה היתה שילוב התחביב עם יצירת סביבה תעסוקתית נאותה לאחיה הנכה נפשית ולאנשים כמוהו יחד עם הנצחת שם אמה – אודט.

קליית אדמתי
אדמתי הוא בית קלייה מסורתי לפיצוחים עם מתכון מיוחד של 30 שנה. הקלייה נעשית מידי יום במקום והמוצרים עשויים מקמח תפוחי אדמה בלבד וללא גלוטן. גן עדן של ממש לאוהבי הפיצוחים.

בוסתן-מיגל
במיגל תמצאו מגוון ממרחים טעימים, עשירים ובאיכות הכי גבוה שיש שישדרגו לכם את כריכי הבוקר ואת היום יום: ממרחי זיתים, קונפיטורות משובחות, עגבניות מיובשות, צ'ימיצ'ורי, פסטו ועוד ועוד.

הבאר מעדנים
מפעל הבוטיק הארטיזנלי בראש פינה, בבעלותם של בני הזוג סיגל וענבר שפט, מתמחה בפיתוח ובייצור מעדני איכות מהגליל: קונפיטורות, ממרחים, רטבים וליקרים, המצטיינים בטעמים קלאסיים, תוך כדי שילובים מעניינים. המוצרים עשויים ממיטב חומרי הגלם המקומיים וכולם מיוצרים בשיטות מסורתיות, ממש כמו פעם, ללא חומרים משמרים, צבעי מאכל או חומרי טעם וריח מלאכותיים. מומלץ בחום לכל מי שמתגעגע לריחות ולטעמים מבית סבתא...

שמן זית – משק יושרה
משק יושרה עוסק בענף הזית מזה עשרים שנה, ושנות הותק והניסיון מובאים לידי ביטוי בשמן זית מיוחד, איכותי ועשיר במיוחד. 
במשק עצי זית מזנים שונים: סורי, ברנע, פיקואל ופישלן כשלכל אחד מהזנים תכונות ייחודיות של טעם, ניחוח וצבע.

מזקקת M&H
M&H היא שילוב בין אהבה לויסקי ויזמים ישראלים שחולמים בגדול.
מזקקת הויסקי הראשונה והגדולה בישראל ממוקמת בתל אביב ומייצרת ויסקי וג'ין מקומי - שניהם מבוססי סינגל מאלט - 100% לתת שעורה.
הרוח הישראלית היזמית לצד המקצוענות הבלתי מתפשרת מובילה את המזקקת לייצר סינגל מאלט איכותי ועשיר בטעמים. זאת תוך ניצול האקלים החם שמאיץ את התיישנות הויסקי ומאפשר לו להגיע לבגרות בזמן קצר יחסית.

משק תירוש

כרמי הזית של משק תירוש משתרעים על פני 30 דונם, ב"חלקת זהב" איכותית בין עמק יזרעאל לגבעות בית לחם הגלילית.
משפחת תירוש מגדלת בכרמים עצי זית מזנים נבחרים, בגישת החקלאות המדייקת. גישה חקלאית מתקדמת זו משלבת את הידע המקצועי האותנטי של בני המשפחה, בטכנולוגיות החקלאיות המתקדמות ביותר, מה שמביא לייצור שמן זית באיכות הגבוהה ביותר, המציב רף חדש בתחום שמני הזית.


לידיעתכם:
כל היצרנים עוברים בדיקת עומק קפדנית על ידי בקרת האיכות של המלקט. אנחנו עושים את כל הבדיקות שהמוצר המוצע למכירה אכן איכותי ועומד בכל התקנים והאישורים הנחוצים מהגופים הרלוונטים.